- תל אביב (6)
- ירושלים (1)
- חיפה (1)
- באר שבע (2)
- נתניה (1)
- אשדוד (2)
- רמת גן (4)
- אשקלון (2)
- כפר סבא (1)
- פתח תקווה (2)
- ראשון לציון (5)
- לוד (2)
- מודיעין (5)
- הרצליה (2)
- רעננה (2)
- בני ברק (2)
- גבעתיים (4)
- חולון (5)
- רחובות (5)
- באר יעקב (2)
- רמלה (3)
- בת ים (4)
- יבנה (3)
- נס ציונה (4)
- קרית גת (1)
- הוד השרון (2)
- גניבת עין (10)
- הגנה על פטנט (7)
- זכויות יוצרים (25)
- מדגם רשום (5)
- סוד מסחרי (7)
- סימן מסחר (15)
- פטנטים (16)
-
גיא הרשקוביץ, עו"ד מגשר ובורר
מנהל/ת פורום מקצועי באתר din
המשרד עוסק בתחום המסחרי, אזרחי ומקרקעין ומספק כבר למעלה מ-23 שנה ייצוג משפטי ללקוחות עסקיים ופרטיים. למשרד סניפים בתל אביב וברחובות.
-
עו"ד אוראל הרשקוביץ
מנהל/ת פורום מקצועי באתר din
משרד עו"ד אוראל הרשקוביץ הוא משרד העוסק בתחום האזרחי-מסחרי על רבדיו השונים.
-
בלי פורמן עורכת דין
משרד עורכת דין בלי פורמן הוא משרד בוטיק העוסק במתן שירותים משפטיים מקיפים בתחומי הקניין הרוחני, דיני חברות, גישור משפחתי, הגירה לארצות הברית, כמו כן מתן שירותי תרגום מסמכים משפטיים בכ-100שפות שונות.
המשרד שלנו חרט על דגלו מתן שירות מקצועי, אישי ובלתי מתפשר לכל לקוח, תוך ליווי צמוד ושקיפות מלאה לאורך כל הדרך. -
משרד עו"ד עינב זוסים
עו"ד עינב זוסים חברת לשכת עו"ד 2008 רכשה נסיון רב במגוון תחומי המשפט האזרחי בדגש על נושא דיני עבודה, ייצוג מעסיקים ועובדים, דיני משפחה, מסחרי וזכויות יוצרים. מקבלת לקוחות בנס ציונה ובאשקלון, בנושא ייפוי כוח מתמשך וצוואות אפשרות להגיע לבית הלקוח
-
יוסי כתראן, משרד עורכי דין
יוסי כתראן משרד עורכי דין JC Law Office, הינו משרד בוטיק העוסק בתחום העסקאות הבינלאומיות ובמתן ייעוץ משפטי שוטף ונרחב לחברות בתחום הטכנולוגי והיי-טק
-
גד בנט, עורך פטנטים
מנהל/ת פורום מקצועי באתר din
עורך הפטנטים גד בנט, הינו שותף ובעלים של משרד עורכי הפטנטים: בן-עמי ושות', המתמקצע בליווי פטנטים במדעי החיים, היי-טק וציוד רפואי בישראל ובחו"ל. **למשרד שלוחה גם בהרצליה פיתוח.
-
גד שושני ושות', עורכי דין
25 שנות נסיון - ליטיגציה - משפט מסחרי- תאגידים עבודה חוזים משפחה ירושות עזבונות
מעוניינים לשמור על המידע העסקי בחברה? מעוניין להגן על סוד המסחר שלך? דעו כי ביכולתכם להגן על סודות המסחר ללא רישום וללא מגבלת זמן.
סוד מסחר הינו למעשה מידע עסקי אשר בעל העסק אינו מעוניין לחשוף אותו לעיני כל, אלא במקרים בו חשיפתו תסייע בביצוע פעולה עסקית מסוימת או בהשגת משקיעים לעסק.
את סוד המסחר אין צורך לרשום כמו פטנט למשל, אלא כל הדרוש על מנת להגן עליו הוא עמידתו בשלושה קריטריונים בלבד: האחד, סוד המסחר חייב להיות מידע עסקי במהותו אשר אינו ידוע לציבור הרחב, ולא ניתן לגלות אותו בקלות יתרה; השני, הסוד מהווה יתרון עסקי לבעליו; והשלישי, בעלי הסוד עשו ככל שביכולתם להגן עליו, תוך שימוש באמצעים סבירים.
אם המידע העסקי שלכם עונה על כל אלה במצטבר, הנכם בעליהם החוקיים של סוד מסחר מוגן! במידה והנכם סבורים כי גזלו את סודכם, באפשרותכם להגיש תביעה ללא הוכחת נזק בסך של עד 100 אלף שקלים.
לרשותכם באתר משרדי עורכי דין אשר יכולים להעניק לכם ייעוץ משפטי בנושא, ללא התחייבות, וללוות אתכם בתביעה בגין גזל סוד המסחר.