פורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים

עו"ד דורון ויגלר

עו"ד דורון ויגלר הינו בוגר תואר ראשון במשפטים (בהצטיינות) וכן בוגר תואר שני במשפטים מאוניברסיטת בר-אילן (בהצטיינות), התמחה אצל כב' השופטת איטה נחמן בבית המשפט השלום בראשל"צ בתחום הדין הפלילי.

עו"ד דורון ויגלר עסק במשך 18 שנה בתחום התעבורה כמנהל של בית ספר לנהיגה וכמרצה במכון הארצי להכשרת נהגים.

כיום, עו"ד דורון ויגלר  שמייצג נהגים בכל רחבי הארץ בתחום דיני התעבורה הכולל עבירות של נהיגה בשכרות, עבירות מהירות, תאונות דרכים, דוחות תנועה וכמובן ייצוג וטיפול בנושא פסילת רישיון נהיגה, עררים על החלטות המכון הרפואי לבטיחות בדרכים ומול משרד הרישוי, כל זאת בהצלחה

אודות הפורום

הפורום בנושא משרד הרישוי והמכון הרפואי לבטיחות בדרכים הוקם על מנת לתת מענה לנהגים אשר הוחלט לגביהם ע"י רשות הרישוי ו/או בהמלצת המכון הרפואי לבטיחות בדרכים (המרב"ד) על פסילת רישיון הנהיגה שלהם עפ"י ההוראות שנקבעו בפק' התעבורה וזאת ללא קשר אם הנהג נפסל ע"י בית המשפט.

כמו כן, ייתן הפורום מענה לנהגים איך להינצל משיני "שיטת הניקוד החדשה" כמו גם, פתרונות לנהגים שכבר צברו לחובתם מספר נקודות כזה המאפשר לפסול את רישיון נהיגתם לשלושה חודשי מינימום ואף ליותר.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-9428813

למעלה