פורום רשלנות רפואית באבחון

אודות הפורום

פורום רשלנות רפואית באבחון | איחור באבחון רפואי הוקם במטרה לתת מענה מקצועי לשאלות, הנוגעות למקרים בהם יש חשד לרשלנות רפואית בגין רשלנות באבחון רפואי.

אבחון רפואי באשר למצבו של פציינט מהווה גורם משמעותי ומכריע בקביעת טיב שירותי הבריאות המוענקים לאזרחים. טעות או איחור באבחון של בעיה רפואית עלולים להביא את הפציינט למצב שבו נגרם לו נזק בריאותי בלתי הפיך. בשל כך, תביעות רבות המגיעות לפתח בית המשפט בתחום הרשלנות הרפואית, חוזקן הוא בהוכחת ליקוי בתפקוד הרופא/ה בשלב האבחון.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה