עריכת צוואה | רישום צוואה

משרד עורכי דין בר-זהר דגני

עו"ד גיל בר-זהר מנהל את משרד בר-זהר ובו מחלקת משפחה מבין  הידועות והמובילות בשוק.

למשרד עו"ד בר זהר ותק של עשרות שנים בתחום ובמהלך הקרירה טיפל במאות תיקים מורכבים ביום, בין היתר עבור דמויות מפתח בתקשורת ובטלוויזיה.
המשרד מתמחה בנושא הירושות הן מהפן של תקיפת צוואות /או הגנה עליהן בבית המשפט והן מהפן של הגנה על רצון המוריש ומניעת ביטול הצוואה בבית המשפט.

אודות הפורום

עריכת צוואה הינה מלאכת מחשבת שיש לה אספקטים רבים ויש לתכן את עריכתה בקפידה רבה.

פורום עריכת צוואה | רישום צוואה  נועד לתת יעוץ ראשוני לגבי עריכת הצוואה כדי למנוע מיורשים בעיות שעשויות להתעורר כתוצאה מעריכת צוואה שלא נערכה תוך שיקול דעת של כול האספקטים השונים.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-9386040

למעלה