פורום עבריינות נוער

אודות הפורום

עבריינות נוער מהי?

מדובר, למעשה, בתופעה של עבריינות שמבצעיה הינם בני נוער – כלומר, קטינים מתחת לגיל 18.
מאחר ועל פי החוק, גיל האחריות הפלילית הינו מגיל 12 ומעלה (כלומר, קטין מתחת לגיל 12 לא יישא באחריות פלילית על מעשה עבירה פלילית שביצע), נתייחס במסגרת הפורום לעבירות שנעברו על ידי בני נוער בטווח הגילאים שבין 12 ועד 18 שנים.

במסגרת פורום זה נדון בשאלות האחריות הפלילית, זכויות קטינים במהלך חקירה ו/או מעצר ו/או חיפוש, ההליכים המתנהלים בבית משפט לנוער, שאלת הרשעתו או אי הרשעתו של קטין בדין, מסגרות הענישה במסגרת ניהול תיקים בבית המשפט לנוער, שאלת שיקומו של הקטין ה"עבריין" וחשיבות ייצוגו של הקטין על ידי עורך דין פלילי המתמחה בתחום עבריינות הנוער ובתי המשפט לנוער.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה