פורום עיקולים, הגבלת רישיון נהיגה ועיכוב יציאה מן הארץ

אודות הפורום

עקב יוקר המחייה בארצנו והעובדה שמשקי בית רבים נקלעו לחובות לגורמים שונים, נפתחו כנגד חייבים רבים תיקי הוצאה לפועל ואף ננקטו כנגדם הליכים דורסניים לפי פקודת המסים (גבייה). בשל כך נאלצים אנשים רבים להתמודד מדי יום עם חרב שמונפת מעל ראשם בדמות עיקולים שונים, כגון עיקולים על המשכורת וחשבון הבנק, עיקולים שבוצעו כנגד המיטלטלין או קרנות וחסכונות שבבעלותם.

כמו כן, כנגד חייבים רבים שלא עומדים בתשלום חובותיהם ניתן צו עיכוב יציאה מהארץ וייתכן שאף יותר מצו אחד, ונוסף על כך עומדות כנגדם הגבלות מלחדש או להחזיק רישיון נהיגה, או הגבלות מלהחזיק ומלחדש דרכון ותעודת מסע (פספורט), ויתר הגבלות שונות שמונעות אורח חיים סטנדרטי ואף פוגעות בפרנסתם של רבים.

פורום עיקולים נועד לתן מענה למתמודדים עם עיקול בחשבון הבנק, עיקול על המשכורת ויתר עיקולים שונים, על האפשרות לפתיחת דף חדש בחייהם. כמו כן מטרתו של פורום זה לתן מענה כללי לשאלות ולסייע בביטול הגבלה על רישיון נהיגה וביטול צו עיכוב או הגבלה מלצאת את הארץ.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה