פורום איחור ועיכוב במסירת דירה

משרד עורכי הדין אלפסי ושות`

משרד עורכי דין אלפסי ושות' - הינו משרד מוביל אשר עוסק בתחום המקרקעין, בדגש על איחורים במסירת דירה, תביעות קבלנים, ליקויי בנייה ועוד. משרד עורכי דין אלפסי ושות' מעניק ייעוץ וייצוג בכל הנוגע לעסקאות מקרקעין, איחורים במסירת דירה, תמ"א 38, תביעות קבלן וסכסוכי שכנים.

אודות הפורום

"סעיף 5א(א) במסגרת חוק המכר (דירות), תשל"ג-1973 קובע, כי במקרים בהם הקבלן לא העמיד את הדירה לרשות הרוכשים לאחר שחלפו 60 יום ממועד המסירה שנקבע בחוזה, זכאים הרוכשים לקבל פיצוי ללא הוכחת נזק עבור כל חודש או חלק ממנו, עד להעמדת הדירה לרשותם."

פורום איחורים במסירת דירה הוקם על מנת ליתן מענה משפטי מקצועי כיצד לנהוג מול קבלני הבניין השונים בעת עיכוב או איחור במסירת דירה. כמו כן, ניתן לשאול שאלות בנוגע לתביעות קבלנים, תביעות יזם ועסקאות מקרקעין במסגרת זו.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7101174

למעלה