פורום אזרחות הונגרית | צ'כית וסלובקית

עו"ד ערן וגנר

עורך הדין והנוטריון ערן וגנר מטפל מזה שנים רבות בתחום הסדרת אזרחות אירופאית ליוצאי וצאצאי הונגריה, צ'כיה, סלובקיה, טרנסילבניה ואזור הקרפטים.

עו"ד ערן וגנר טיפל לאורך השנים באלפי לקוחות מרוצים בתחום ורכש קשרים רבים במשרדי הממשלה השונים והקונסוליות המאפשרים טיפול יעיל, מזורז, והכי חשוב, מגדילים בצורה משמעותית את הסיכויים לקבלת האזרחות המיוחלת.

אודות הפורום

פורום אזרחות הונגרית | צ'כית וסלובקית הוקם במטרה לתת מענה לשאלות למבקשי מידע עבור הסדרת אזרחות אירופאית ליוצאי וצאצאי הונגריה צ'כיה סלובקיה טרנסילבניה ואזור הקרפטים.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-8007702

למעלה