פורום ויזה לארצות הברית | דרכון אמריקאי

משרד עורכי דין דקר, פקס, לוי, רוזנברג

מנהל פורום הינו עו"ד מייקל דקר – אזרח אמריקאי עם למעלה מ-15 שנות ניסיון בתחום ההגירה. עו"ד דקר מתמחה בכל הקשור להגירה ורילוקיישן לארה"ב, גרין קארד, השגת ויזות שונות (עסקים, השקעה, ויזת אומן, אשרות עבודה, ויזת נישואים ועוד).

כמו כן, מייקל נותן מענה בשאלות הקשורות לאזרחות אמריקאית לילדים ונכדים, ביטול סירובי כניסה לארה"ב (waiver) וייעוץ בכל הנוגע להתנהלות מול רשויות ההגירה של ארה"ב (USCIS) והקונסוליה האמריקאית בישראל. רשויות ההגירה של ארה"ב ידועים בנוקשות שלהן והיצמדות מלאה ללשון החוק. מייקל בעל הניסיון הדרוש, הידע המקצועי והיכולת להתגבר על בפערים התרבותיים שעולים לעיתים בעת הגשת הבקשה או ההליך מול הרשויות

אודות הפורום

רוצים לבקר בארצות הברית, אבל לא קיבלתם ויזה כתיירים בשגרירות? מעוניינים לעבור לארצות הברית למטרת; עבודה, רילוקישיין, לימודים, עסקים? התחתנתם עם אזרח ארה"ב ויש לכם שאלה בנוגע לקבלת גרין קארד? נתקלתם בבעיות עם רשויות ההגירה לארה"ב?

מטרת הפורום לתת מענה משפטי ראשוני בכל השאלות הקשורות להגירה לארצות הברית, החל באשרה לביקור כתיירים ועד לרכישת גרין קארד ואזרחות אמריקנית.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-9377916

למעלה