פורום נהיגה ללא רישיון, ביטוח או טסט

עו"ד נעם קונפינו

עו"ד נעם קונפינו הינו בעל משרד עורכי דין העוסק בתחום התעבורה.

המשרד מטפל בקשת רחבה של עבירות התעבורה לרבות, נהיגה בשכרות, נהיגה במהירות, תאונות דרכים, פסילות מנהליות, דוחות תנועה, טיפול מול משרד הרישוי ועוד.

עו"ד נעם קונפינו בעל ניסיון עשיר בתחום ובעל היכרות עמוקה עם בתי המשפט ולשכות התביעה השונות.
המשרד זוקף לזכותו הצלחות רבות בתחום התעבורה, ומייצג נהגים בכל רחבי הארץ, תוך מתן דגש על שירות, מקצועיות והשגת התוצאה הטובה ביותר עבור לקוחותיו.

אודות הפורום

פורום נועד לתת מענה לשאלות המתעוררות בעקבות קבלת דו"ח ו/או זימון לבית המשפט לתעבורה בגין עבירות של נהיגה ללא רישיון נהיגה כלל או ללא רישיון נהיגה מתאים, נהיגה בזמן פסילה, נהיגה ללא ביטוח ו/או ללא טסט, וכן לתת מידע בדבר ההליך המשפטי הצפוי ומשמעותו, לרבות הנקודות והעונשים הקבועים בחוק לצידן של עבירות אלה.

היות שמדובר בעבירות חמורות, ובתי המשפט נוטים להחמיר בעונשו של מי שמורשע בעבירות אלה, מומלץ להיעזר בעו"ד בעל מומחיות בתחום לשם ייצוג בהליכים המשפטיים.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-9428561

למעלה