פורום אשרות עבודה | הסדרת מעמד לעובד זר בישראל

עו"ד טל פרושן

מנהל הפורום הינו עורך דין טל פרושן, עורך דין ונוטריון המתמחה בענייני הגירה ומשרד הפנים, עובדים זרים וזכויות אדם.

תחום עיסוקו של מנהל הפורום הינו: ויזה ואשרות שהייה לנתינים זרים, הסדרת מעמד של בני-זוג של אזרחי/תושבי ישראל, בקשות מעמד לעולים ותושבים חוזרים, בקשות כניסה ושהייה בישראל מכל סוג והארכתן אשרות ובקשות מיוחדות למעמד.

כל הקשור בענייני הגירה, סוגיות עובדים זרים, וייצוג מול משרד הפנים ומשרדי ממשלה, שחרור ממשמורת ומעוכבי כניסה לישראל.

אודות הפורום

פורום אשרות עבודה ושהייה לעובד זר בא לתת מענה לשאלות הנוגעות לשוהים בישראל שאינם אזרחי המדינה. אם יש לכם שאלות בנוגע לפרוצדורות הנהוגות לשם קבלת אשרות שהייה או עבודה לעובד זר והסדרת מעמד, ובכל עניין רלוונטי – תוכלו להוסיף שאלתכם בפורום זה ולקבל מענה ענייני ומהיר.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-9428902

למעלה