פורום זכויות ידועים בציבור והורות משותפת

אודות הפורום

המונח ידועים בציבור מתייחס לזוגות, לרבות בני זוג מאותו מין, שבוחרים לחיות יחד כבני זוג, וזאת מבלי להינשא.

המונח "הורות משותפת" הוא כינוי לסיטואציה שבה שני אנשים, שאינם בהכרח במערכת יחסים זוגית כרגילה, חוברים יחד בשל רצון משותף - להביא ילד לעולם ולהקים משפחה.

לאור חשיבות ומורכבות הנושא, הוקם פורום ידועים בציבור והורות משותפת, ובמסגרתו נוכל לדון בסגויות האמורות ולתת מענה משפטי לשאלות חשובות הנובעות עצם החיים המשותפים ו/או ההורות משותפת, ללא מסגרת הנישואין.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה