פורום זוגות חד מיניים

עו"ד יניב הלוי

משרד עו"ד יניב הלוי עוסק בתחום דיני המשפחה על גווניו. המשרד מטפל בזכויות עבור זוגות חד מיניים לרבות עריכת הסכמי זוגיות, הסכמי ממון, הורות משותפת, ליווי הליכי אימוץ ופונדקאות ועוד.
בנוסף, המשרד מלווה ומייצג את לקוחותיו בהליכי גירושין, גישור במשפחה, הסדרת תשלומי מזונות, צוואות, ירושות, הסדרת מעמד ועוד.
המשרד מייצג את לקוחותיו בפני בכל בתי המשפט לדיני משפחה ברחבי הארץ וכן מטפל בכל סוגי התביעות בתחום המעמד האישי.
עורכי הדין של המשרד בעלי ניסיון עשיר, מקצועיות, נחישות וכישורי ליטיגציה גבוהים.

עורך הדין הלוי מלווה כל לקוח ולקוח בסבלנות ואנושיות, ומעניק יחס אישי, הקשבה וטיפול חסר פשרות על מנת להגשים את מטרותיהם של לקוחותיו.

אודות הפורום

פורום זוגות חד מיניים הוקם על מנת לדון בסוגיות שונות הקשורות בזוגות חד מיניים, זכויות, הכרה בזוגיות, מיסוד הזוגיות ועיגון משפטי של משפחות חד מיניות. כך למשל, ניתן לשאול בנושא הכרה בנישואין, הכרה בידועים בציבור מאותו מין, זכויות פנסיה וזכויות המגיעות מהמוסד לביטוח לאומי, הסכמי ממון והסכמים לחיים משותפים,

הסכמים להורות משותפת, פונדקאות בחו"ל והסדרת מעמד הילוד, אימוץ ילדים לא ביולוגים בתא חד מיני ועוד.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה