פורום פוסט טראומה | הלם קרב | PTSD

עו"ד שירן צמח

משרד עו"ד שירן צמח עוסק מזה שנים בייצוג אנשי כוחות הביטחון, חיילים משוחררים אנשי שב"ס ומשטרה, המבקשים הכרה כנכי מערכת הביטחון.

המשרד מלווה באופן אישי ומקצועי בכל שלבי התביעה ועוסק גם בייצוג הנכים בוועדות הרפואיות ובבתי המשפט.

עו"ד שירן צמח, רואה חשיבות עליונה בייצוג נפגעי נפש וביניהם פוסט טראומה אל מול המערכת הבירוקרטית הקשה, ועושה זאת בעדינות המתבקשת אל מול הנכה ונותנת לו את התמיכה והלווי להם זקוק לכל אורך ההליך.

עו"ד שירן צמח, הינה בעלת ניסיון רב בייצוג בוועדות הרפואיות של משרד הביטחון והביטוח הלאומי.

אודות הפורום

פוסט טראומה או הלם קרב היא תגובה נפשית נפוצה מאוד אשר נגרמת בשל חשיפה לתקרית מסכנת חיים. לאחר אירוע טראומטי זיכרונות ומראות מהאירוע ממשיכים לייסר את אלו שנחשפו לאירוע וגורמים להם להפרעה תפקודית ממשית. מבחינה ערכית ומעשית, הפרעה זו מצדיקה הגשתה של תביעה להכרה למשרד הביטחון.

פורום פוסט טראומה נועד להגיש סיוע למי שנחשף לאירוע טראומטי במסגרת שירות ביטחוני ושוקל להגיש תביעה למשרד הביטחון או לגוף ביטחוני אחר, לאלו שמצויים בעיצומה של תביעה וכן לנפגעים שהוכרו ומתלבטים בנוגע לזכויותיהם. נשמח להשיב לכל שאלה בעניין זה של כל אלו שנפגעו בעת שירות צבאי, משטרתי או ביטחוני משמעותי, ושל חבריהם ומשפחותיהם.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-6130825

למעלה