פורום משמורת | הסדרי ראיה ושהות

עו"ד ומגשרת מיכל זלינגר

עורכת הדין זלינגר מיכל, עורכת דין מזה 21 שנה עוסקת בתחום דיני המשפחה. מעבר להיותה עורכת דין הינה גם מגשרת.

עוה"ד זלינגר מאמינה במתן מקום גדול ,רחב וגמיש לילדים בבוא צדדים להתגרש. ניתן לפרק נישואין מבלי לגרור את הילדים לתוך המלחמות והכעסים של ההורים. יש לזכור את המחיר הגבוה ביותר שמשלמים הילדים, ויש למצוא דרכים למזער את הנזקים הנגרמים להם בדרך לגירושין.

אודות הפורום

פורום זה הוקם בכדי לתת מענה לשאלות רגישות וחשובות לכל מתגרש /ת או מי שנמצא בהליכי פרידה. כאשר צדדים נפרדים, והם הורים לילדים עולות שאלות מטרידות כגון:

אצל מי יישארו הילדים? איזו ערכאה קובעת את המשמורת עליהם וכיצד? מהי "חזקת הגיל הרך"? מהם הסדרי הראייה/שהות המקובלים? האם הסכם או פסק דין שניתן בעניין הילדים הנו סופי? ועוד שאלות רבות שיקבלו מענה מיידי.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-9428459

למעלה