פורום גירושין

עורך דין שלומי ואנונו

משרדו של עורך הדין שלומי ואנונו, הינו משרד בוטיק המתמחה בתחום דיני המשפחה על סוגיהם – הסכמי גירושין, הסכמי ממון, צווי ירושה, צווי קיום צוואה, התנגדות לצוואה, ידועים בציבור, חלוקת רכוש, מזונות ילדים ואישה, התרת נישואין, ניכור הורי ועוד.

עורך הדין שלומי ואנונו, הינו בעל ניסיון רב בתחום דיני המשפחה והמעמד האישי. עו"ד ואנונו חרת על דגלו לטפל בכל תיק ותיק בצורה המיטבית ביותר תוך מתן דגש לפרטים הקטנים ביותר החל מראשית ההליכים ועד סופם.

אודות הפורום

פורום גירושין מיועד לאלו מכם שנקלעו למשבר בחיי הנישואין ועומדים לפני פרידה, או קיבלו תביעת גירושין ורוצים לשמור על זכויותיהם בהליך המשפטי, ובא לתת מענה לשאלות חשובות בתחום: איך מתמודדים עם החוק החדש להסדר התדיינות במשפחה, איך מתחילים את הליך הגירושין? כיצד נקבעים זמני שהות, מה הם הדרכים הנכונות להתמודד עם שירותי הרווחה, כיצד נקבעים דמי המזונות, ומה הם אפשרויות הגישור הרחבות הקיימות לסיים את הקונפליקטים העמוקים בהסכמה.
הליך הגירושין הוא מורכב מאד ממושך וכואב לשני הצדדים כאשר לא ניתן להשליך ממקרה אחד למשנהו.
במסגרת פורום גירושין תוכלו לרכוש ידע שיעזור לכם לעבור אותו על הצד הטוב ביותר, ככל שניתן.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7361087

למעלה