פורום אזרחות הולנדית ונדלן בהולנד

עו"ד יעקב האודייק

עו"ד יעקב האודייק, משפטן הולנדי וחבר בלשכת עורכי הדין בישראל, דובר שפות הולנדית, אנגלית ועברית ברמת שפת אם.

משרדו עוסק בליווי אנשים פרטיים, חברות ומשפחות במעבר להולנד ולישראל, בהשקעה בהולנד ובייעוץ בכל תחום ההגירה להולנד ולקבלת אזרחות הולנדית.

עו"ד יעקב האודייק נותן מענה משפטי מקצועי ועובד, במידת הצורך, בשיתוף עם משרדי עו"ד מומחים בהולנד בכל תחום.

אודות הפורום

איך משיגים אזרחות הולנדית? האם ניתן להגר להולנד גם ללא קבלת אזרחות? האם צאצאים של ילידי הולנד שברחו מהשלטון הנאצי בתקופת מלחמת העולם השנייה זכאים לאזרחות? איך קונים נכסים בהולנד?אנשים רבים מעוניינים להגר לארץ השלווה והרגועה, אשר נחשבת לאחת הליברליות בעולם ואשר תושביה מקדשים את תרבות הפנאי. הבירוקרטיה ההולנדית ידועה כמסובכת ומתישה, והליך המעבר להולנד עלול להיות קשה וממושך.

פורום אזרחות, הגירה והשקעות נדלן בהולנד נועד להשיב על כל השאלות הקשורות להגירה ולקבלת אזרחות הולנדית, ולתת תשובות ראשוניות וחשובות לגבי התהליך המייגע והמתסכל הכרוך בקבלת דרכון הולנדי והשקעות נדל"ן בהולנד.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7101855

למעלה