פורום השבת רכוש, נכסים מהארץ ומחו"ל

עו"ד דור לוי

עו"ד דור לוי, מוסמך לעריכת דין בישראל משנת 1996, משנת 2013 מוסמך כנוטריון. ב-1998 הצטרף למשרד שייסד אביו ז"ל, עו"ד יואל לוי ומאז 1999, מנהל את המשרד ואחראי בין היתר על הקשר עם הלקוחות.עוסק שנים רבות בהשבת רכוש ונכסים אבודים בגרמניה (רכוש שנשדד ע"י הנאצים), בארה"ב ובישראל. בעל קשרים ענפים עם משרדים מקבילים בעולם ועובד לרוב בשיתוף פעולה עם גורמים רלוונטיים נוספים. נשוי ואב לשלשה ילדים, מתגורר בכפר סירקין, ישראל.

אודות הפורום

הפורום הוקם על מנת לסייע לאזרחים מהארץ ומחו"ל אשר רכוש שלהם, או של קרוביהם, "אבד" והקשר עימו נותק. מדובר בחשבונות בנקים, קופות גמל ונכסים אחרים המוחזקים בידי גופים פרטיים (בנקים וחברות פיננסיות) או ממשלתיים (כמו האפוטרופוס הכללי, החברה להשבה של נכסי נספי השואה), משרדנו מטפל שנים רבות במקרים שונים הקשורים לתחום בארץ ובחו"ל.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-9428939

למעלה