פורום הסכמים והגיל השלישי

אפרת פריימן, עו"ד

עורכת הדין אפרת פריימן עוסקת בדיני משפחה, ירושה ואפוטרופסות, ומתמקצעת באופן ייחודי בבני הגיל השלישי ובני משפחתם. עו"ד פרימן בוגרת קורסים מתקדמים בגישור, ומטפלת ביישוב סכסוכים בין דוריים באמצעות הליכי גישור.

עו"ד פרימן תשמח להשיב על שאלותיכם בתחום זה.

אודות הפורום

עם העלייה המתמדת בתוחלת החיים, אוכלוסיית הגיל השלישי הולכת וגדלה בצורה משמעותית משנה לשנה. למעשה, אנשים רבים משתייכים לקבוצת "גיל הזהב" לאחר פרישתם לגמלאות כמעט שליש מחייהם. בתקופה זו חלים שינויים רבים בחיי השגרה והפעילות היומיומית, ולעתים אף חלה ירידה במצב הרפואי והקוגניטיבי.

בני הגיל השלישי נדרשים לתכנן מבחינה משפטית את המשך חייהם, ולהתמודד עם החלטות הקשורות לענייני כספים ורכוש, צוואה, החלטות רפואיות, היערכות למצבים עתידיים שבהם היכולת הקוגניטיבית תיפגע, מינוי אפוטרופוס, מעבר מגורים, פטירה של בן זוג, זוגיות חדשה או גירושין ועוד.

פורום הסכמים בגיל השלישי נועד לתת מענה לכל ההיבטים המשפטיים המיוחדים לגיל זה, הן לבני הגיל השלישי והן לבני משפחתם, בדגש על הסכמים כגון ייפוי כוח מתמשך, צוואות, ירושות, הסכם גישור, הסכם ממון ועוד.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-6241553

למעלה