פורום סגירת תיק במשטרה | סגירת תיק פלילי

אודות הפורום

פורום סגירת תיק פלילי – סגירת תיק במשטרה הוקם במטרה לתת מענה לציבור הרחב, שאיננו בקיא בתחום המשפט, ביחס לנושא הליכי סגירת תיק פלילי וסגירת תיק במשטרה. בעת סיומה של חקירה משטרתית, ללא הגשת כתב אישום כנגד החשוד בגין העבירה עליה נחקר, התיק הפלילי ייסגר בנימוק אחת מתוך חמש עילות סגירת התיק הבאות: חוסר ראיות, חוסר עניין לציבור, נסיבות העניין אינו מצדיק המשך חקירה וחוסר אשמה.

למעט סגירת התיק בעילת חוסר אשמה, התיק יישאר ברישום המשטרתי אשר יכול לפגוע באדם המנסה להתקבל לעבודה ולהתקדם בחייו, אך הינו רשאי לפנות לגורמי התביעה או המשטרה על מנת לשנות את עילת הסגירה לחוסר אשמה כדי שהרישום המשטרתי יימחק.

הנך מוזמן לפנות בשאלה בפורום זה ועו"ד פלילי מקצועי ישיב במהרה.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה