פורום תאונות כלליות - בבית, ברחוב, שטח ציבורי, מתקני ספורט, פיצויים ועוד

אודות הפורום

"אין דרכם של בני האדם להתבונן בדרכים". אבל אחריותו של מי שנתן את המכשול בדרך, היא דווקא כלפי מי שלא התבונן. כך נקבעה לא אחת אחריות של רשויות מקומיות על מכשולים שבדרך".

תאונה בבית או תאונה ברחוב, הפורום נועד לתת מענה לכל הכושלים בדרכם, הנופלים ומועדים עקב מפגע כלשהו במדרכה או בדרכם. אדם הפוסע לתומו בדרך ציבורית, ונתקל במפגע /מהמורה /בור, שלא היה מגודר, וללא כל סימון או שילוט אזהרה, ומבלי שהיה ביכולתו לראותו מבעוד מועד, ולהיזהר מפניו – יכול שזכאי לפיצוי כספי, ככל שנגרם לו נזק גוף.

מדובר בנפילה בשטחן של עיריות, קניונים, מתקני ספורט ושעשועים, בריכות, גני אירועים, אולמות קולנוע, פסטיבלים והופעות, קניון, אירועי ספורט, ובכל מקום ציבורי אחר. מלבד תביעה כנגד "הגורם הרשלן", יכול שיש מקום לתביעה נוספת בפוליסות פרטיות.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה