פורום אלימות במשפחה

עו"ד אמיר לנטון

עו"ד אמיר לנטון עוסק בעריכת דין משנת 1998 ומאז צבר ותק רב במגוון תחומי המשפט.

משרד עו"ד אמיר לנטון ושות' מספק בין היתר טיפול מקיף בתחום המשפחה והאלימות במשפחה. המשרד מספק פתרונות מקצועיים איכותיים ויצירתיים, לכלל הבעיות המשפטיות בתחום. המשרד דוגל בהענקת יחס אישי ושירות מקצועי ואמין ללקוח, תוך שיתופו לאורך הטיפול, עד להשגת הפתרון המיוחל. המשרד עוסק בתחומים נוספים ומשיקים, דבר המאפשר מענה כולל, בהתאם לרצון הלקוח וצרכיו.

עו"ד אמיר לנטון חבר בוועדות רבות של לשכת עורכי הדין, לרבות ועדת משפחה וירושה, ועדת מקרקעין וקניין, וועדת אינטרנט. הועדות עוסקות בין היתר בהצעות חוק ובתיקונים לחוקים השונים והרלוונטים.

אודות הפורום

הפורום נועד לתת מענה משפטי מקצועי לשאלות בענייני אלימות במשפחה. במסגרת הפורום נייעץ ונסייע לך לצאת ממעגל האלימות ונעניק כלים משפטיים להתמודדות עם ביטויי האלימות השונים. אלימות במשפחה הינה אלימות כלפי בן זוג, ילד או הורה והיא בעיה חברתית רחבת היקף, המצויה בכל שכבות האוכלוסייה ואינה ייחודית למשפחה מסוימת.

אלימות במשפחה כוללת אלימות פיזית, מינית, מילולית, נפשית, כלכלית ועוד... ומשפיעה על חייהם של כל בני המשפחה וכל תחומי חייהם.

לאף אדם אין זכות לפגוע באדם אחר, את/ה לא לבד!!!

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-9386769

למעלה