פורום הסכם גירושין

עו"ד חני קורנז

עורכת הדין ומגשרת חני קורנז, עוסקת בליווי וייצוג לקוחות בהליכים משפטיים בגירושין והליכי גישור, בדגש על עריכת הסכמי מזונות, הסכמי ממון, הסכמי הורות משותפת, חלוקת רכוש, זמני שהות, אחריות הורית, סרבנות גט, סכסוכים משפחתיים, הסכם בין יורשים, עיזבונות ועוד.

עורכת הדין חני קורנז היא מגשרת מוסמכת ועוסקת רבות בגישור משפחתי כדי להביא ליישוב הסכסוך וקידום הסכמות בין בני זוג הנמצאים בהליך גירושין או פרידה ו\או סכסוך בין יורשים, לעתים קרובות הסכמות אלה הן שעושות את ההבדל בין הליך גירושין המתנהל בצורה מכבדת, מוריד את גובה הלהבות, ממתן את עצימות הקונפליקט, לבין כזה שלא מיטיב עם שני הצדדים המעורבים והמעגל המשפחתי הקרוב.

משרדה של עורכת הדין חני קורנז מעניק ללקוחותיו שירות משפטי בגובה העיניים תוך מתן יחס אישי חם, וזוכה בשל כך להמלצות רבות.

אודות הפורום

מטרת הסכם הגירושין הינה, לנסות ולהגדיר מחדש את חיי התא המשפחתי לאחר פירוקו. בבואנו לנסח את הסכם הגירושין עלינו לנסות ולחזות קשיים עתידיים וליתן להם מענה במסגרת ההסכם.

פורום זה הוקם על מנת לתת מענה לאלו מכם אשר עומדים ערב חתימה על הסכם גירושין או לאלו אשר חתמו על הסכם זה מכבר ונסיבות החיים מתגלות כנוגדות את ההסכמות.

כל שאלה לה נדרש מענה בתחום הסכם הגירושין מקומה בפורום זה.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-6112794

למעלה