פורום רישום פלילי

עו"ד גיל באיער

עו"ד גיל באיער עוסק במשפט פלילי. המשרד עוסק בייצוג חשודים ונאשמים בעבירות אלימות, רכוש, סמים, הונאה ועוד. המשרד מטפל גם במחיקת רישום פלילי ומשטרתי ובסגירת תיקים במשטרה.

עו"ד באיער הנו תובע משטרתי לשעבר וצבר ניסיון רב שנים בהופעה באלפי תיקים פליליים ודיוני מעצר (כולל תיקי נוער) הן כתובע והן כסנגור. היה מועמד בשנת 2009 לכהונת שופט. עו"ד באיער מעניק יחס אישי לכל לקוח וזמין בכל עת.

מלבד היכרות ארוכת שנים עם שופטים רבים ועם תובעים ופרקליטים מן הצד השני של המתרס, היכרותו העמוקה של עו"ד באיער עם מערכת המשפט הפלילית מעניקה לו "ארגז כלים" משמעותי המשרת היטב את לקוחותיו במתן פתרונות משפטיים יעילים ויצירתיים.

אודות הפורום

פורום רישום פלילי הוקם במטרה לתת מענה לציבור הרחב, שאיננו בקיא בתחום המשפט, ביחס לנושא המרשם הפלילי המנוהל ע"י משטרת ישראל. קיימים סוגי מרשם שונים, חלקם עלולים להגביל את היכולת לעסוק במקצועות שונים כגון: נהג רכב ציבורי, סוכן ביטוח, רופא, רוקח, חוקר פרטי, עובד מדינה, עורך דין, שמאי מקרקעין, עובד סוציאלי, עובד חינוך, כבאי ועוד.

חוק המרשם הפלילי ותקנת השבים הוא הבסיס לניהול המרשם הפלילי, החוק קובע מתי הרשעה מתיישנת, נמחקת ומי רשאי להיחשף לרישום הפלילי ולעשות בו שימוש, הפורום כאמור, ייתן מענה לכל ההיבטים של חוק זה והשלכותיו הרבות.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-9428974

למעלה