פורום איחוד תיקים

אודות הפורום

החל מיום 08.09.19 לא ניתן יהיה להגיש לבקש הכרזה על "מוגבל באמצעים" למי שיש תיקים בהוצל"פ, אלא החייב יאלץ לבחור בין אחוד תיקים בו הוא משלם 3% לבין צו תשלומים לכל תיק. כמובן שהחייב יכול להגיע להסדר עם הנושים או כאמור לפנות להליכי חדלות פירעון ושיקום כלכלי אשר יבחנו את מצב החייב אל מול יכולתו ונכסיו, ותכנית כלכלית לפירעון החוב תוצא בהתאם. תשלומי החייבים יוגבלו ל-3 שנים מיום מתן הצו לשיקום כלכלי. בנסיבות מסוימות המצדיקות זאת ניתן יהיה לקבל צו הפטר מיידי כבר במעמד הדיון למתן צו שיקום כלכלי.

אז מה הדרך הטובה ביותר לסגור חובות? כל מקרה לגופו! ותלוי במשתנים רבים, אך בכדי לדעת מה הדרך הטובה ביותר עבורכם ניתן להגיע ליעוץ ראשוני ללא התחייבות!

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה