פורום מהירות מופרזת | תאונות קטלניות ותאונות פגע וברח

אודות הפורום

הפורום הוקם כדי לתת מענה לנהגים שנשפטים בבית המשפט או נדרשים לשלם קנס בצד נקודות במשרד הרישוי על "נהיגה במהירות מופרזת", אחת מעבירות התעבורה הנפוצות ביותר אשר נהגים שנמצאו אשמים בה נשפטים בחומרה.

כמו כן הפורום נועד לספק מידע חשוב לנהגים שמואשמים בפגיעה בהולכי רגל בתאונת פגע וברח או שהיו מעורבים בתאונות קטלניות, ולהציג את האפשרויות העומדות בפניהם, כיצד מומלץ לנהוג בבתי המשפט ומה חשוב לטעון בכתב ההגנה.

קיים צורך אמיתי בייעוץ של עורך דין העוסק בדיני תעבורה, בייצוג ובמתן ייעוץ מקדים לנהגים המואשמים בעבירת נהיגה במהירות מופרזת או בתאונות פגע וברח.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה