פורום זכויות נשים בעבודה ובהריון

עו"ד לילך סנג`רו מנור

עורכת הדין, לילך סנג'רו מנור, עם ניסיון רב שנים בייצוג משפטי בנושא זכויות נשים בעבודה ובהיריון עם התמקדות עמוקה ומקצועית. היא מציעה ללקוחותיה ייעוץ משפטי מקיף בנושאים הנוגעים לעבודה ולזכויות הנשים, הכוללים את הגנתן של נשים בסביבת העבודה, זכויות עובדות בהריון וההתמודדות עם אפליות מגדריות בשוק העבודה.

עו"ד לילך סנג'רו החלה את דרכה בתחום ייעוץ לנשים שפוטרו בהיריון כסטודנטית למשפטים בשנת 2004 . לילך התנדבה בקו החם של שדולת הנשים בישראל, בו התקבלו פניית של נשים שפוטרו ללא היתר מהממונה על עבודת נשים . השדולה הייתה מייצגת בהתנדבות את הנשים שפוטרו בניגוד לחוק עד לקבלת הפיצוי המתאים.

עורכת הדין לילך סנג'רו מנור היא אוטוריטה בתחום זכויות הנשים בעבודה ובהיריון ותשמח לייעץ לכל עובדת המבקשת את עזרתה, בתחום דיני העבודה.

אודות הפורום

הפורום הוקם במטרה לתת לנשים את ההזדמנות לדעת, להכיר ולעמוד על זכויותיהן בשוק העבודה.

במסגרתו יוכלו המשתתפות לקבל יעוץ ראשוני בסוגיות רבות, הנוגעות לנשים וסביבת עבודתן, כאשר בין היתר ינתן דגש לנשים בכלל ולכאלו בטפולי פוריות, הריון, אמהות ואפליות לסוגיהן בפרט.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה