פורום רשלנות רפואית שיניים

אודות הפורום

רפואת שיניים הינה כיום אחד התחומים הבולטים בהם חשופים הרופאים המטפלים להגשת תביעות בגין רשלנות רפואית, תביעות אשר נבחנות בחומרה על ידי בית המשפט, שנוטה לפסוק סכומי פיצוי הולכים וגדלים בגין תביעות בתחום זה.

כבכל תחום רפואי אחר, כרוך גם ביצוע טיפול שיניים לסוגיו השונים בסיכונים וסיבוכים אפשריים. פעולות מורכבות דוגמת שיקום הפה והלסת, שתלים, מבנים וכו' וכך גם פעולות הנדמות פשוטות דוגמת עקירה, סתימה וכדומה, עשויות להסתיים בנזק גופני חמור למטופל, בעל השלכות לכל החיים, לצד כאב וסבל רב, במישור הפיזי והנפשי כאחת.

הפורום הוקם במטרה לתת מענה לשאלות המעלות חשש לקיומה של רשלנות רפואית בטיפולי שיניים לסוגיהם.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה