פורום ליקויי בניה | בדק בית | תביעות קבלנים

עו"ד רוני אלפסי

משרד אלפסי ושות' - משרד עורכי דין, הינו משרד בוטיק לתחום ליקויי בנייה ועיכובים במסירת דירה. המשרד מתמחה בייצוג לקוחות פרטיים כנגד קבלנים במקרים של רכישות דירות חדשות מקבלן, דירות יד שנייה, ורכישת דירות בפרויקטים של התחדשות עירונית ותמ"א 38.

כמו כן, המשרד מלווה נציגויות בהתנהלות מול הקבלן בכל הנוגע לשטחים הציבוריים בבניינים, בפרויקטים רבים ברחבי הארץ.

אודות הפורום

פורום ליקויי בניה – בדק בית הוקם על-מנת ליתן מענה ראשוני כיצד לנהוג מול קבלני הבנין השונים או מול שכנים במקרים של ליקויי בניה וירידת ערך. בנוסף, ניתן לקבל מענה לשאלות הנוגעות לאיחור במסירת חזקה בדירה, עגמת נפש המתלווה לליקוי הבניה, הצורך בדיור חלופי, אי רישום הדירה בטאבו ע"י הקבלן וסכסוכי שכנים בעטיים של ליקוים במקרקעין ועוד.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7101174

למעלה