פורום פולין | ליטא | לטביה | אסטוניה - יש לך שאלה?

עו"ד רון כהנא

עו"ד רון כהנא עוסק בהיסטוריה של אירופה במאה העשרים. חבר לשכת עורכי הדין בישראל מאז 2009.

עורך דין רון כהנא עוסק באיתור תעודות נושנות באיחוד האירופי בכלל ובמדינות מזרח אירופה בפרט.

עו"ד רון כהנא שולט בשפות אירופיות שונות. מתגורר בחיפה אולם מעניק שירותי פרימיום ללקוחותיו בכל הארץ.

אודות הפורום

פולין והרפובליקות הבלטיות חברות באיחוד האירופי. לדרכון האירופי יש חשיבות הולכת וגוברת עבור ישראלים שעזבו מדינות אלה ו/או שהם צאצאים לאזרחי פולין, ליטא, לטביה או אסטוניה

רבים חפצים להשיגו אך לא ממש יודעים איך. מידע רב קיים, אך הוא לא תמיד מרכז את הנושא ומציגו באופן אובייקטיבי.

פורום פולין | ליטא | לטביה | אסטוניה הוקם כדי להשיב על תהיות, לספר על יתרונות ובכלל, לעשות סדר, לאור תיקוני החקיקה האחרונים בלטביה ולאור המצב המשפטי והחוקי בפולין, ליטא ואסטוניה.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-9428895

למעלה