פורום סכסוכי שכנים

עו"ד עודד פרץ

עו"ד עודד פרץ, מנהל פורום סכסוכי שכנים, הינו בעליו של משרד עורכי דין העוסק בסכסוכי שכנים, ובתביעות למפקח על הבתים המשותפים.

משרד עורכי דין עודד פרץ בקיא בדין העוסק ביחסי הבית המשותף, ובפסיקת בתי המשפט בנושא.

עו"ד עודד פרץ מייצג הן דיירים והן ועדי בתים בתביעות בנושא סכסוכי שכנים.

אודות הפורום

מטרת פורום סכסוכי שכנים הינה מתן מענה משפטי ראשוני לדיירים בבית המשותף אשר מצויים בסכסוך שכנים, דהיינו סכסוך בנושא תשלום תשלום דמי ועד בית, בנייה ברכוש המשותף, השתלטות על שטחים ברכוש המשותף, חסימת מעברים, וכל הקשור בנושאי ועד הבית והיחסים המשפטיים בין הדיירים בבית המשותף, וביחסים בין ועד הבית ובין הדיירים בבית המשותף.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-9429004

למעלה