פורום הטרדה מינית - פגיעה מינית

עו"ד אריק שלו

אריק שלו ושות', עורכי דין, מהמשרדים המובילים בישראל, מספק שנים רבות שירות משפטי מקיף, מקצועי, אדיב וכולל בתחום דיני העבודה על שלל נושאיו. במהלך שנות פעילותו צבר המשרד מוניטין רב בתחומי עיסוקו, וניהל בהצלחה תיקים רבים בבתי הדין לעבודה, תוך שמירה על סטנדרטים מקצועיים גבוהים ויחס חם ואישי לכל אחד מהלקוחות.

עורך הדין אריק שלו מלווה את לקוחות המשרד ומייצג אותם במגוון סוגיות ומחלוקות הקשורים בדיני עבודה, ובין היתר בעל ניסיון רב בנושאים הקשורים בזכויות נשים בעבודה ובהטרדות מיניות במקום העבודה. בפורום זה ישיב עורך הדין אריק שלו לכל שאלה הקשורה בהתנהגות מינית פסולה בעבודה, בדרכי ההתמודדות עם הטרדה מינית והאחריות החלה על מעסיקים למניעת מקרי הטרדה מינית.

אודות הפורום

ההטרדה המינית הפכה לתופעה כמעט יומיומית, העלולה לקרות במקום העבודה במסגרת יחסי עובד מעביד, ביחסי מטפל מטופל או ביחסי מרות אחרים, בצבא, באוניברסיטה, ברחוב ועוד.

פורום הטרדה מינית הוקם במטרה לתת מענה לשאלות הרבות והחשובות שצצות כתוצאה מהטרדה מינית ולסייע לפונים להבין מהי הטרדה מינית ואיך מומלץ להתמודד איתה מבחינה משפטית באופן היעיל והמהיר ביותר.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7429015

למעלה