פורום ארנונה, היטלי פיתוח ומיסוי מוניציפאלי

עו"ד אורית פפר

אורית פפר, עו"ד בתחום המנהלי והמוניציפאלי עוסקת בהפחתות מיסוי עירוני - ארנונה והיטלי פיתוח, דיני מכרזים. מוכרת כעד מומחה על ידי בית המשפט בנושאי שלטון מקומי, מכרזים וארנונה. אורית הינה כלכלנית ובעלת תואר ראשון במשפטים ובעלת תואר שני במדיניות ציבורית, מוסמכת לאימון עסקי ובעלת תעודת חשב מלווה ברשויות המקומיות.

אורית עבדה מעל 20 שנה כגזברית ומנהלת ארנונה ברשויות מקומיות, והבינה עד כמה ייצוג משפטי נכון ומומחיות בתחום הספציפי - יכולים לעשות את כל ההבדל בעימות הלא מאוזן שבין האזרח לרשויות".

בשל ניסיונה הרב אורית יכולה ל צפות מראש מתי נכון להילחם ומתי כדאי לסגת כעורכת דין מעל עשור אורית יודעת לייצג במומחיות רבה בעלי עסקים, יזמים , קבלנים ,ואנשים פרטיים . לפי הצורך אורית נלחמת על זכויות לקוחותיה בכל הערכאות המשפטיות עד לבית המשפט העליון . יחד עם זאת יודעת להגיע להסכמות ופשרות כדי לחסוך ללקוחות זמן יקר.

אודות הפורום

פורום ארנונה נותן מענה לבעלי עסקים, אנשים פרטיים וגופים ציבוריים בסוגיות שונות ומגוונות בנושא ארנונה והיטלי פיתוח כגון היטל סלילה,היטל ביוב, היטל מים ושצ"פ.

בפורום יינתן מענה לשאלות: על מי חלה חובת תשלום הארנונה? מהם הליכי השגה וערר בהם יש לנקוט כנגד חיוב ארנונה שגוי? מהן הדרכים להפחית את חיוב הארנונה? מהם הפטורים וההנחות הקיימים ומה הם התנאים לקבלתם? מהו נכס הרוס שאינו ראוי לשימוש הזכאי לפטור? מהן הדרכים להתגוננות מפני הליכי גבייה מנהלית? מהן הדרכים להתמודד מול דרישה לתשלום חיוב ארנונה רטרואקטיבי? כיצד ניתן לקבל החזרים רטרואקטיביים בעקבות חיוב ארנונה שגוי? מהם הקריטריונים לקביעת סיווג של נכס בארנונה?

אילו היטלי פיתוח ותשלומי חובה יחולו על הנכס? האם ניתן לערער על היטל סלילה או היטל מים? כיצד נקבע גובה היטל הביוב ועוד.

הפורום מעניק מענה ראשוני ובסיסי. ייעוץ מקיף יינתן על ידי מומחה בתחום, על סמך בדיקת כל הנתונים הרלבנטיים.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-6247806

למעלה