פורום ויזה לישראל | אזרחות ישראלית

עו"ד ראובן ליפקין

מנהל הפורום הינו עורך דין ראובן ליפקין, העוסק בחוק השבות, וחוק הכניסה לישראל, ובנהלי משרד הפנים בכל הקשור בהסדרת מעמד בישראל, עוסק בתחום זה בלבד, בעלים של משרד עורכי דין המונה 6 עורכי דין יחד עם אחיו עו"ד מקסים ליפקין

עו"ד ראובן ליפקין טיפל עד כה באלפי תיקים הקשורים במעמד בישראל, ואף הגיש מאות עתירות בנושא זה לבית המשפט המחוזי ולבית המשפט העליון אשר הביאו עבור לקוחותיו את המבוקש להם.

תחום עיסוקו של מנהל הפורום הינו: איחוד משפחות, סירוב כניסה לישראל, זוגות מעורבים, עליה לישראל – חוק השבות, מעמד הורה קשיש, הורה חייל, ילדי עובדים זרים, טעמים הומניטאריים, בית הדין למשמורת וכד'

אודות הפורום

פורום ויזה לישראל | אזרחות ישראלית הוקם במטרה לתת מענה לבני זוג מעורבים (ישראלי וזרה ולהיפך, בני זוג חד מיניים), אשר מבקשים להתאחד ולהקים יחד בית ומשפחה בישראל ונתקלים בין היתר בבירוקרטיה אין סופית ומתישה מצד משרד הפנים, ואינם יודעים כלל מהם זכויותיהם, ומול מה הם ניצבים, שהרי מדובר בעניין סבוך ומורכב, שלעיתים מצריך אף הגשת עתירה מנהלית אל בית המשפט המחוזי (לפי מקום המגורים), וזאת בשל קשיים ומסע התשה של ממש מצד משרד הפנים.

כמו כן הפורום בא לתת מענה לזכאי חוק השבות ומשפחותיהם, המבקשים לעלות לישראל, ונתקלים בקשיים.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-9428824

למעלה