פורום הסכם ממון

עו"ד גיל בר זהר

עו"ד גיל בר-זהר מנהל את משרד בר-זהר ובו מחלקת משפחה מבין הידועות והמובילות בשוק.

למשרד עו"ד בר זהר ותק של עשרות שנים בתחום ובמהלך הקרירה טיפל במאות תיקים מורכבים ביום, בין היתר עבור דמויות מפתח בתקשורת ובטלוויזיה.

המשרד מתמחה בנושא הירושות הן מהפן של תקיפת צוואות / הגנה עליהן בבית המשפט והן מהפן של הגנה על רצון המוריש ומניעת ביטול הצוואה בבית המשפט.

אודות הפורום

בן זוגי פנה אליי וביקש שאחתום על הסכם ממון, האם כדאי לי לחתום על הסכם ממון טרם הנישואין? איך אני אשכנע את ארוסתי לחתום על הסכם? מה צריך להופיע בהסכם ממון? האם הדירה שקנו לי הורי לפני מספר שנים תתחלק ביני לבין ארוסי אם נתגרש?

פורום זה הוקם במטרה לתת מענה לאנשים המתלבטים בנוגע לעריכה או לחתימה על הסכם ממון אשר זקוקים לייעוץ משפטי מיידי בנושאי תוכן ההסכם, האם כדאי לחתום על הסכם שכזה, האם הסכם שכזה יכול להועיל לי ולהגן על זכויותיי או שמא לפגוע בי בעתיד.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-9386040

למעלה