פורום מימוש זכויות רפואיות כספיות

אודות הפורום

אזרחים בישראל זכאים לשורה של זכויות רפואיות וכספיות, הן מכוח ביטוחים ציבוריים (כגון ביטוח לאומי המבטח נפגעי עבודה) והן מכוח ביטוחים פרטיים. לא אחת, מימוש הזכויות הרפואיות איננו רק שאלת קיומה של זכות, אלא גם נוגע לאופן הטיפול בזכות (לדוגמא, הגשת תביעה כראוי, פניה לגורמים הרפואיים המתאימים, ניהול הליכים בבתי המשפט וכדומה).

פורום מימוש זכויות רפואיות נועד לענות על שאלות הגולשים בתחום הזכויות הרפואיות בישראל ואופן מימושן.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה