פורום פונדקאות

אודות הפורום

בני זוג רבים בישראל מתקשים להביא ילדים לעולם בדרך "הרגילה" ועל כן הם פונים להליכים שונים בכדי להפוך להורים. אחד מההליכים הנ"ל הינו פונדקאות. במסגרת הליך פונדקאות, אישה זרה נושאת ברחמה את עוברם של ההורים, ולאחר הלידה היא מוסרת את התינוק לבני הזוג. בישראל קיימת לא אחת "אי בהירות" בנושא, למרות שישנה חקיקה בנושא, עדין זוגות רבים מתלבטים וזקוקים להדרכה.

פורום פונדקאות הוקם על מנת להעניק לגולשים מידע משפטי בנוגע להליכי פונדקאות, בארץ ובחו"ל לרבות ארצות הברית, אוקראינה, גיאורגיה, קנדה ועוד.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה