פורום דיני צבא | משפט פלילי צבאי

אודות הפורום

פורום דיני צבא | משפט פלילי צבאי הוקם במטרה לתת מענה מקצועי ומיידי לאלו שמצאו עצמם מתמודדים עם חשדות ואישומים פליליים במסגרת שירותם הצבאי, בין אם מדובר בשירות חובה, שירות קבע או מילואים.

הפורום חולש על מגוון רחב של עבירות צבאיות ופליליות, וביניהן עבירות סמים למיניהן, רכוש, נשק, אלימות עבירות מין ועוד. פורום זה יעניק מענה לשאלות לגבי כל שלבי ההליך הצבאי-פלילי, החל מהחקירה במצ"ח ועד להליכים בבתי הדין הצבאיים.

חייגו אליי חייגו למנהל/ת הפורום 053-7105230

למעלה