לפני 10 שנים סיכמתי עם המעביד שיטת התחשבנות של ימי חופשה ומחלה. עכשיו המעסיק רוצה לשנות את שיטת התחשבנות, דבר שיפגה בי כספית מאוד קשה. האם הוא רשאי או שיש התישנות?.
תודה
יגאל
במידה והשינוי פוגע בשכרך באופן משמעותי, הנך יכול לסרב לשינוי, ו/או להתפטר כדין מפוטר ולדרוש את כל זכויותיך כחוק.
ממליצה לך לכתוב מכתב למעביד, ולדורש ממנו להשיב את תנאיך כפי שהיו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
על חוזה תאר לך מצב שיש עכשיו בין מינהל מקרקעי ישראל לבין חוכר כלשהו בית מגורים למשל מוגדר לחמישים שנה האים חל עליו היתיישנות אני חושב שלא
יש לך עילה להיתפטר בגלל הרעת תנאי עבודה שיש בהם פגיעה ממשית בשכרך על כל פנים כדאי לך להיוועץ לפני כל צעד שתעשה עים עורך דין שמיתמחה בדיני בעבודה.
לפעמים כדאי לשקול צעדיך לפני שתאבד את מקום העבודה שלך סתם כך האים לא כדאי להבליג ולחכות לימים טובים יותר?זו השאלה שלעניות דעתי אני הייתי שוקל לפני כל דבר שהעשה כדי שהמעסיק לא ישים עליX בגלל שרציתי להיות צודק ולא חכם אלא אים אתה או את רוצים שיפטר אותכם
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר