אני מועסקת דרך חברת א' בחברת ב' כOUTSOURCER. מאז כניסתי לחברת א' הועסקתי בחברה ב' ועבדתי במשרדיה. לאחר שנתיים של עבודה בחברה ב' נאמר לי כי לא ניתן להאריך את החוזה שלי בחברה ב' ביותר מ-3 חודשים. נותרו לי חודשיים בחברה ב' ואני דואגת כי אסיים את עבודתי בארגון זה ולא אוכל להמשיך לעבוד בו. האם אני זכאית לדרוש מחברה א' פיצויי פיטורין לאחר סיום עבודתי עם חברה ב' מטענה שאין הם יכולים להעסיק אותי באותם התנאים שהועסקתי? האם יש דרך אחרת שאני זכאית לפיצויי הפיטורין? אינני יודעת מה לעשות ואינני מעוניינת לעבוד כלל עם חברה א' בכל משרה אחרת.
לאחר סיום עבודתך בחברה ב', הנך חוזרת לחברה א', אשר אמורה להמשיך להעסיקך באותם התנאים בהם עבדת עד כה.
במידה ולא, תוכלי להתפטר כדין מפוטרת ולדרוש את כל זכויותייך כחוק.
עדכני את חברה א', כי הנך מסיימת את עבודתך בחברה ב'.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
אורנה, תודה על התשובה המהירה.
אשמח לקבל הבהרה - מה זה אומר הם אמורים להעסיק אותי באותם תנאים? התנאים כוללים מה? שעות עבודה ביום, שכר, תנאים סוציאליים?
אני עובדת בחוזה אישי שעתי. אם אפסיק את עבודתי פה והם מציעים לי עבודה אחרת שכוללת תחומי אחריות אחרים ומקום עבודה אחר, האין זה שינוי תנאי עבודה? החוזה שלי עם החברה א' היה עבודה בשביל חברה ב', 9 שעות ביום, עד 180 שעות בחודש וכן כתוב בחוזה כי אני מועסקת בחברה ב'.
אני חוששת כי אסיים את עבודתי פה, יציאו לי עבודה אחרת אשר לא אהיה מעוניינת לעסוק בה או מקום עבודה אחר אשר אינני מעוניינת בו ולא אקבל על כך פיצויים.
אנא את עצתך.
אכן, אותם שעות עבודה, אותו שכר, ושהתפקיד המוצע לך לא יפחת מהתפקיד שעבדת בו.
בכדי לקבל תשובה מפורטת יותר, יש לראות את הסכמי העבודה אשר נחתמו בין הצדדים וכן את ההסכם החדש המוצע לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר