שלום
אני חיילת משוחררת עבדתי אצל קבלן בעבודה מועדפת בבית מלון.במשך 7 חודשים.
רציתי להתייעץ אם אני יצליח בתביעה שאני רוצה להגיש נגדם..
במסגרת עבודתי עבדתי כפקידת קבלה שכר בסיס+בונוסים על מכירות. לא נאמר לי בחודשיים הראשונים שאני צריכה לעבוד מעל 22 ימים כדי לקבל את הבונוסים אבל כשעבדתי מעל הממוצע גם לא קיבלתי את המגיע לי ותמיד המציאו לי תירוצים...את השכר הבסיסי קיבלתי פחות מהמינימום!!! כשאני עובדת משרה מלאה ומעל 8 שעות עבודה לפחות 5 פעמים בשבוע {לרוב 6} והמשכורת היתה נעה בין 2000-3000 הכי הרבה שקיבלתי היה 4000 וזה היה רק חודש אחד ועבדתי את אותן שעות ואפילו יותר!...אני אציין גם שרק פעם אחת קיבלתי דו"ח שעות כדי שאני אוכל להשוות מול השעות שכתבתי לי ביומן. אף פעם לא נתנו לי גם כשביקשתי...הורידו לי בשכר על נזקים שלא עשיתי ואפילו לא שאלו אותי אם עשיתי. וגם האשימו אותי בחוסר בקופה שברשותי בסכום של 120 שקלים מנהלי האישי אמר שרק אני היתי באותה משמרת{לא שזכור לי} ותבע ממני לשלם את הסכום כיוון שזה נעשה על הקוד משתמש שלי ואני ביקשתי לראות במצלמות אמרו לי שראו שרק אני שם אך כשעזבתי נדהמתי לשמוע שהמנהל שלי אמר להם לא לבדוק "כי זה בטוח היא" ככה הוא טען והקבט"ר בדק בכל זאת וראה עוד 2 פקידות שנגעו לי בקופה בזמן הזה.
אני מאוד רוצה לתבוע אני בטוחה שהסכום שנגנב ממני עומד לפחות על 5000 שקלים כולל הבונוסים..הבעיה שלבונוסים אין לי הוכחות כי זה הכל ממוחשב לא הצלחתי להדפיס.. ואת דו"ח השעות ביקשתי שוב שישלחו בתקווה שבאמת זה יקרה!.
טענותייך נשמעות חמורות מאוד.
יחד עם זאת קשה להעריך את סיכויי התביעה.
שימי לב שאין לך די ראיות.
פני לעו"ד לייעוץ אישי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
באיזה מלון מדובר?
האם הועסקת ישירות או דרך חברת כ"א?
ממליץ לפנות לאגף האכיפה במשרד התמ"ת.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר