עבדתי עד לפני כארבעה חודשים אצל מעביד במשך כשנתיים וחצי רצופות כנהג משאית , משכורתי הייתה גלובלית 7500 ש"ח אשר שולמו לי במזומן מתוך עבודות שמהן גביתי כסף במהלך החודש,לפני כשנה הייתי אמור לחדש את רשיוני,ובעקבות דוחות קודמים לא יכולתי , פניתי לבעל הבית והוא אמר לי שאין בעיה לעבוד ככה וזה מקסימום דוח , הוצאתי רשיון זמני לחצי שנה ועבדתי עוד כמה חודשים אחרי החצי שנה , אך מכיוון שאין באפשרותי לשלם את הדוחות לא הוצאתי רשיון וכך קרה שנסעתי ללא רשיון בתוקף עוד כחמישה חודשים.
בשלב מסויים לא יכולתי להמשיך כך יותר וניצלתי הזדמנות של חילוקי דעות ביני ובין בעל הבית ועזבתי , לא לפני שבדקתי שיש באפשרותי לעזוב כי אין לי רשיון על פי חוק , שאלתי היא כזו , בעל הבית חייב לי עדיין חצי משכורת ואינו מוכן לשלם לי את הפיצויים המגיעים לי,אינו מוכן להעביר אלי את תלושי המשכורת ועוד כמה דברים ששיכים לי .
האם יש בסיס לטענתי כי יש באפשרותי לתבוע אותו?,אם כן האם עדיין יש עורכי דין שמוכנים לעזור בתמורה לאחוזים מהתיק ?ואיך אני מאתר אותם ? .
לתשובתכם אודה
אכן ישנם כאלה, ואכן יש בסיס לתביעתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר