שלום
כתובעת אני רוצה לשאול שאלה עקרונית
למרות שבכתב ההגנה אמר הנתבע כי יש בידו מסמך איזשהו, ואני בתגובה כתבתי לבית הדין לעבודה שייתכבד נא האדון להעביר העתק ממנו אליי הוא לא טרח לעשות זאת , בינתיים הגיע יום הדיון הקדם משפטי ולפתע הוא "שולף" אותו בלי הודעה מוקדמת מה שסרב לעשות עד לתאריך הדיון שזה לפחות חצי שנה קודם לכן, שאלתי: האם זה חוקי בכלל? והאם היא לא צריכה לשאול אותי כתובעת האם זה מקובל עליי? והאם היא בכלל לא צריכה לשאול אותי האם יש בידיי העתק? או משהו דמה לזה? ומשלא נתנה כלל זכות דיבור פרט לומר שמי וכתובתי (מה שלא נהגה עם הנתבע שנתנה לו להתבטא הכי בכייף שבעולם למורת רוחי ? )גם לא נתנה לי להתנגד לזה? פשוט לקחה זאת מידיו וכנראה שזה ייכנס לתיק ,
רוצה לציין שבעוד חודש לערך צריך להתקיים שלב ההוכחות, מה עלי לעשות? זה לא הוגן מה שהיא עשתה, האם אפשר לומר בתחילת הדיון שעוד לפני שתתחיל לדון בענייני אבקש לקבל את הזכות האלמנטרית של לדבר, ואם אוכל גם לומר לה משלא נתנה לי פתחון פה בדיון הקודם שאני מתנגדת ל"תרגיל " המסריח שעשה הנתבע והיא לא עשתה עם זה כלום
מה הלאה??
בתודה מראש
רחל
1. אל תלכי לדיון ללא עורך דין.
2. את לא חייבת להגיב לפני שראית את המסמך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר