שלום,
התקבלתי לעבוד בחאת מחברות התרופות בארץ, חתתי על חוזה לפני שבועיים ומועד תחילת העבודה היה אמור להיות ב 1.3. ביום 28.2 ,כלומר יום לפני מועד תחילת העבודה שננקט בחוזה הודיעו לי מהחברה שהתקבלה החלטה לבטל את התקן של התפקיד ולא להעסיק אותי כמתוכנן. לאור ההחלטה הזו אני כיום מחוסרת עבודה , מה שחשוב להזכיר הוא שברגע שחתמתי חוזה עם אותה חברה, הודעתי לחברה אחרת שגם איתה התקדמתי לשלבים סופיים, שאני מתחילה לעבוד בחברה אחרת וכי לא אחתום איתם חוזה. מה אני עושה ומה הם הזכויות שמגיעות ל מאותה חברה שביטלה עמי חוזה יום לפני תחילת העבודה. בחוזה ההעסקה אין אזכור לנושא ביטול החוזה לא מצד העובד ולא מצד המעביד. האם יש לי זכות לדרוש פיצויים בגין עוגמת הנפש שנגרמה לי ולעובדה שאני מובטלת היום?
הנך יכולה לתבוע פיצוי בגין הפרת חוזה עבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
מה גובה הפיצוי שעליי לדרוש? להזכירך, לא נקוט בחוזה בינינו שום סעיף לגבי הפרת חוזה
אלא אם הנך יכולה לייצג את עצמך מול מקום העבודה ולהכין כתב תביעה המפרט את כל העובדות.
הפיצוי - יש לראות את הסכם העבודה עליו חתמת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר