שלום,
רציתי בבקשה להתייעץ. אני עובדת כמדריכה בחוגים לילדים ומלמדת בימי שני ורביעי באופן קבוע. בימי שני אני מלמדת ב 2 בתי ספר שונים ואתמול קיבלתי הודעת טקסט מהמנהלת שלי ב 18:30 בערב כי אין צורך שאגיע לשיעור השני היום מכיוון שהיא מביאה מדריכה אחרת באופן חד פעמי ללמד משהו אחר. ברצוני לציין כי זו לא פעם ראשונה שהיא מבטלת באופן כזה שיעור שאני מכינה לו מערך שיעור מראש, וגם בפעם הקודמת כאשר ביטלה את השיעור (ב 22:30 בלילה יום לפני השיעור) הבהרתי לה כי לא מקובל כלל כי היא מבטלת ברגע האחרון ובטח שלא כשהיא מבטל בהודעת טקסט. כמו כן, עדיין לא עניתי לה על ההודעה והיא אפילו לא טרחה לוודא כי קיבלתי את ההודעה! גם בשבוע שעבר כשהיה פורים והתבטלו שיעורים, היא לא הודיעה לי ונסעתי לחינם לבתי הספר (שנמצאים בעיר אחרת ממקום מגוריי). הבנתי שעל פורים מגיע לי שכר שכן היא לא הודיעה לי על כך - האם גם על היום מגיע לי שכר? הכנתי מערך שיעור וזה משהו שלוקח זמן!
בתודה מראש!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר