שלום,
ברצוני לשאול שאלה בנושא זה,לפני 10-חודשים לערך השתרעה עננה לגבי המשך קיומו של מקום עבודתי בעקבות המשך חוזה שכירות של בעלת המקום אצלה עבדתי, עקב כך היא הגישה לכל העובדים מכתבי פיטורים, וכשהסתיים החוזה החליטו בעלי הנכס להאריך לה בעוד מספר חודשים ,ללא חוזה בניהם,לאחר תקופה זו שוב נתנה לכל העובדים מכתב פיטורין ושוב המקום לא נסגר....ובכל זאת המשכתי בעבודתי,שבכל אותו הזמן בעלת המקום ציינה בפני שעלי למצוא מקום טוב יותר וראוי יותר עקב סיום לימודי.
לפני חודשיים מצאתי לי עבודה "רצינית יותר" בתחום שאותו למדתי, קיימתי שיחה עם בעלת המקום כשבועיים לפני תאריך עזיבתי,שבה אני הבנתי שאני אקבל פיצויים ,מצידה אני עזבתי את העבודה ולא מגיע לי כלום "ככתוב בחוק" - האם בעקבות המצב שהמקום לא היה בטוח יש לי מה להילחם??
זהו מצב מתסכל
בברכה
כפיר
במקרה שכזה הנך יכול להגיש תביעה לקבלת פיצויי פיטורים, עקב העבודה שכהר קיבלת שני מכתבי פיטורים ואמירתה לגבי מציאת מקום עבודה חלופי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר