קיבלתי מכתב הפסקת עבודה ב17.9.2009 כאשר רשום בו עפ"י בקשתך מאשרים הפסקת עבודתך ולא היה כך. הפיטורים ומכתב הפסקת העבודה נשלח אליי בדואר רשום והגיע אליי לאחר כמה ימים ובינתיים כל העובדים והשותפים קיבלו מכתב הפסקת העבודה שלי במייל וקיבלו אותו לפניי . אני עובד של עמותה ציבורית .לאחר מכתב הפסקת העבודה לא יכלתי להירשם בביטוח לאומי במשך 3 חודשים כי המכתב מעיד כאילו אני התפטרתי .יש לי מספר שאלות :
1. לאחר שנמסר לי המכתב הייתה ביקורת באותו מוסד והתברר שהיה שימוש קלוקל בכספי הפרויקטים שאני ניהלתי ע"י מנה"ח והמנכ"ל במקום ואילו אני יצאתי נקי .יש עילה לתביעה לאובדן השתכרות עתידית בגלל דוח הביקורת בסכום שנרשם שם בערך 240 אלף ש"ח .
2: עם הגשת התביעה נקבע לי דיון מקדים עם הרשם והורה לי לשנות סעיפי תביעה ולתבוע רק מס. חודשים מועט של 3-6 חודשים ולא 15 כמו שביקשתי . על מה זה מעיד ?
3: אוכל לתבוע אובדן 3 חודשים של אבטלה שלא שולמו לי בגלל הניסוח של מכתב הפסקת העבודה למרות פניותיי החוזרות לשינוי הנוסח ואי הסכמתם לעשות כן.
4: התהליך היה ללא שימוע האם ניתן לתבוע פיצויים מוגדלים בעקבות זה .
ויש לי עוד כמה שאלות בהמשך .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר