אני כבן 32 עבדתי כמאמן כדורגל נערים בראשל"צ כעונה וחצי .הנהלת הקבוצה החליטה לפטר אותי ואף נתנה לי מכתב על כך .כאשר ניהלתי איתם שיחה על סיבת הפטורים מצאו סיבות שאני לא מתאים כי הורים מתלוננים שאני משתף ילדים במשחק אשר הוריהם כביכול משחדים אותי במתנות ,דבר שכמובן אינו נכון ואף הוצאת דיבה. במקביל שאלו אם אני רוצה אז אפשר להעביר אותי לאמן קבוצה אחרת.
לציין שאני אימנתי שתי קבוצות ושינוי היה מצד אחד מוריד את השגר ומצד שני וחשוב לא פחות הדימוי העצמי שלי
שלא איפשר לי להשאר במועדון והשמועה שהופצה כביכול ולכן לא הסכמתי
וטענתי שלדעתי זה לא סיבה לפיטורין כי אם אני מתנהל כמו שטוענים אז איך אני יכול להתאים לקבוצה אחרת.
ולכן עזבתי אבל לא לפני שביקשתי להבהיר את הדברים ולהישאר כמאמן בקבוצות שאימנתי.
הנהלה לא הסכימה .אני לא עובד איתם כבר מספר חודשים ואין בכונתם לשלם לי פיצוייים וזאת למרות שהובטח לי שאקבל את המגיע לי כחוק.
לאחר פניות רבות מצידי למנכל המועדון והבטחות מצידו לשלם לי בשיחה האחרונה מלפני כשבועים אמר לי שלא מגיע לי פיצויים מכיון שאני התפטרתי.
אבקש עזרתך המקצועית
תודה מראש - קובי
ממליצה לך לפנות לייעוץ משפטי, על מנת לתבוע את המועדון לקבלת כל זכויותיך על פי חוק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר