שלום רב
אני עבדתי במשך 17 חודש במפעל השייך לענף המתכת והחשמל , קיבלתי מכתב פיטורים עקב צימצומים . ההיתפטרות נכנסה לתוקף כבר ב-16.02 ועד היום לא קיבלתי פיצועים לפני כשבוע הוזמנתי לחברה כדי לקבל פיצויים אך כשהצגתי את דרישתי לתשלום על ביטוח מנהלים שלא שולם לי כחוק בנוסף לפיצויים (התחילו להפריש לי את הביטוח מנהלים רק לאחר 13 חודש) הוסבר לי שאני צריך לבחור בין תשלום פיצויים לתשלום ביטוח מנהלים כי לתענתם אני בכלל לא זכאי לתשלום פיצויים בגלל שיש לי רישום ידני בכרטיסי נוחכות לאורך תקופה ארוכה וזאת אחת הסיבות שפוטרתי למרות שאת כל השעות האלה תמיד שילמו לי ובמכתב הפיטורים רשמו לי את הסיבה "צימצומים" , יש ביידי הקלטות על כך שמשחררים אותי לפני הזמן וזאת ללא שום היתחיבות בכתב מיצידם שהם מתחייבים לשלם לי את משמגיעה לי ובהקלטות אלה המנכל מתחייב לשלם לי את הפיצויים המגיעים לי וכל זאת בע"פ ,בנוסף לזה יש לי הקלטות שהוא לא מוכן לשלם לי הלנת פיצויים ותשלום על ביטוח מנהלים שלא שולם לי למרות שהוא מודעה לחוקים .
מה הסיכויים שלי לתבועה ולקבל את כל הפיצויים כולל כל התוספות או שעדיף להסתפק במה שהוא מציע ? האם ההקלטות תופסות בבית משפט ? ומה עלות של תביעה כזאת ?
לפי הנתונים דומה כי סיכוייך טובים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
אני סטודנט ורציתי לדעת אם יש איזה גופים שמלווים בתביעות כאלה ללא צורך בייצוג ע"י עו"ד ? ואם לא אז מה עלות המשוערת של תיק כזה אצל עו"ד ?
שכר מצווה או הלשכה לסיוע משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר