התפטרתי לאחר עבודה של 3 שנים אצל אותו מעסיק במהלך חופשת הלידה וכחודש לאחר סיומה התחלתי לעבוד בחברה חדשה.
בחודש האחרון המעביד הקודם שלי ואני הסתכסכנו בגלל כעסו על עזיבתי ולכן אני רוצה בבקשה לברר את זכויותיי:
1. עזבתי לפני חודש ימים. עד כה לא קיבלתי שום מכתב סיום, טופס שחרור קרנות פנסיה והשתלמות. עד מתי המעביד צריך להעביר לי זאת ומה בדיוק אני אמורה לקבל?
2. עברתי לעבודה חדשה הן מתוך שיקולים מקצועיים והן מהסיבה שבעבודה הקודמת הייתי צריכה לעבוד תשע שעות ביום במשרד וגם לנסוע ללקוחות רחוקים ובעבודה החדשה אני יכולה לעבוד מהבית ואין לי מגבלת שעות עבודה וכך אני יכולה להיות עם התינוק. בסיכום ביני לבין הבוס הקודם הוא יישלם לי את כל כספי הפיצויים שנמצאים כבר בקופה. האם הוא יכול לחזור בו? האם אני צודקת שהכספים מגיעים לי כי שיניתי עבודה שמאפשרת לי להיות עם הבן שלי?הבוס לשעבר טען שהוא עושה לי טובה ונותן לי את הכסף ולדעתי הוא מגיע לי על פי חוק.
אין לי ספק שכנראה אאלץ להגיע איתו לבית משפט ולכן מבררת מראש.
תודה מראש.
מיקי
אכן, על פי תיאורייך הנך זכאית לפיצויי פיטורים בזכות ולא בחסד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר